¿Cómo ven los pájaros el instituto?



Un día se nos ocurrió ver el instituto desde arriba porque no nos imaginábamos cómo podría ser.
Además pensábamos que estaría bien completar las fotos de nuestra página web con alguna "a vista de pájaro".
Así que nos fuimos a una finca que está enfrente del instituto , le pedimos a la vecina del último piso si nos podía dejar entrar, subimos a su casa y muy amablemente nos abrió el terrado. Desde allí hicimos las fotos que ahora os enseñamos.
Esperamos que os gusten tanto como a nosotros.

CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

Un dels llocs més bonics que podem visitar a València es “La Ciutat de les Arts i les ciències”.
Esta dividit en cuatre parts que son les següents:



Inaugurat en 1998, l'Hemisfèric fou el primer edifici de la Ciutat de les Arts i les Ciències que va obrir les seues portes al públic. És un edifici espectacular dissenyat per Santiago Calatrava, que compta amb una coberta ovoide de més de 100 metres de longitud, que alberga en el seu interior la gran esfera que constituïx la sala de projeccions.
És la sala més gran d'Espanya que alberga dos sistemes de projecció en una pantalla còncava de 900 metres quadrats:
· cine en gran format, IMAX Dome.
· projeccions digitals. Representacions astronòmiques i espectacles d'entreteniment.



El Museu de les Ciències Príncep Felipe s'ha convertit en un referent mundial de la ciència interactiva i en un dels centres més visitats del país, amb més de 23 milions de visitants des de la seua posada en marxa en 2000. El seu principal objectiu consistix a fomentar la curiositat i l'esperit crític, intentant sorprendre i divertir el públic a través dels continguts que oferix entorn del món de la ciència, la tecnologia i el medi ambient.
És el gran museu del segle XXI per a donar a conéixer de forma didàctica, interactiva i amena tot allò que s'ha relacionat amb l'evolució de la vida, la ciència i la tecnologia.



El Palau de les Arts Reina Sofia, completa el component artístic que representa esta decidida aposta de la Generalitat per la cultura en el seu més ampli sentit, junt amb la ciència, la tecnologia i la naturalesa.
Inaugurat en 2005, compta amb les més modernes tecnologies, adoptant la imatge corresponent a un espai avantguardista i actual, convertint-se en dinamitzador cultural que situa a la Comunitat Valenciana, des de la seua centenària tradició musical, en un lloc privilegiat entre les regions de tot el món.




L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències és el major aquari d'Europa, i en ell es representen els principals ecosistemes marins del planeta. Cada edifici s'identifica amb els següents ambients aquàtics: Mediterrani, Aiguamolls, Mars Temperats i Tropicals, Oceans, Antàrtic, Àrtic, Illes i Mar Roig, a més del Dofinari, amb 24 milions de litres d'aigua i una profunditat de 10,5 metres. El Restaurant Submarí i l'Edifici d'Accés que dóna la benvinguda als visitants, destaquen per les espectaculars cobertes dissenyades per Félix Candela.
Durant la visita, i al llarg del recorregut per les diferents instal·lacions, podrem conéixer de prop el comportament i la forma de vida dels més de 45.000 exemplars de 500 espècies diferents que alberga: dofins, belugues, morses, lleons marins, foques, pingüins, tortugues, taurons, peixos serra, meduses, estreles, eriçons, crustacis de qualsevol tipus, a més de les aus típiques de zones humides, com les que viuen en l'Albufera de València i en els manglars tropicals.